SVGSMILEO
Ale!

On the move – paketti

89,80 44,90( 50% Alennus )

Tämä paketti on sinulle, joka etsit hellää hampaidenvalkaisuratkaisua ja haluat säästää tilaa matkalaukussasi. Smileon hampaidenvalkaisuliuskat ja aktiivihiilijauhe -yhdistelmällä koet, mihin kaikkeen tuotteemme pystyvät. Käytä yksittäin pakattuja valkaisuliuskoja valkaisujaksoon(7-14 päivää) ja sen jälkeen hiilijauhetta tulosten ylläpitoon : etenkin, mikäli tupakoit, juot paljon kahvia tai käytät muita värjääviä ruoka-aineita. Pakkaukset mahtuvat helposti meikkipussiin, kuin meikkipussiin!

Tämä paketti sisältää :

✔️14 valkaisuliuskaparia 2 viikon valkaisujaksoa varten
✔️Aktiivihiilijauheen valkaisutulosten ylläpitämiseen

Näkyviä tuloksia jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen.

Smileo -tuotteilla saat näkyviä tuloksia nopeasti, jo heti ensimmäisen käyttökerran jälkeen. Hellävaraiset tuotteemme soveltuvat niin kertaluontoiseen kuin jaksottaiseen hampaiden valkaisuun, sekä säännölliseen kauniin hymyn ylläpitoon.
Modified Image Jälkeen
Original Image Ennen

2 viikon valkaisujakso ja 6 kuukauden ylläpito yhdessä paketissa

Käytä Smileon 3D-valkaisuliuskoja saavuttaaksesi jopa 8 sävyä kirkkaamman hymyn. Aktiivihiilijauheella ylläpidät pitkäaikaisia tuloksia. Voit odottaa ensimmäisiä muutoksia jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen!

  • 3D-valkaisuliuskat

    "Smileon 3D-valkaisuliuskat ovat yksi myydyimmistä tuotteistamme syystä - ne ovat äärettömän helppo, nopea ja vaivaton käyttää. 3D-liuskamme ovat lähes näkymättömät ja niin mukavat käyttää, että saatat jopa unohtaa niiden olevan hampaissasi! Muistathan kuitenkin poistaa ne 30 minuutin vaikutusajan päätyttyä. On the move - paketti sisältää valkaisuliuskat 2 viikon valkaisujaksoon : kun käytät liuskoja kerran päivässä, saavutat parhaat tulokset. "

  • Smileo aktiivihiilijauhe

    Smileon 100% kookoksen kuoresta valmistettu aktiivihiilijauhe valkaisuliuskojemme kanssa on täydellinen kaksikko kirkkaan hymysi pitkäaikaiseen ylläpitoon. Suosittelemme aktiivihiilijauheen käytön aloittamista valkaisuliuskoilla suoritetun 2 viikon valkaisujakson jälkeen. Hyviä uutisia sinulle, joka rakastat kahvia, punaviiniä tai muita värjääviä ruoka-aineita!

Seuraa meitä Instagramissa