Tilausehdot

1) Tilaus

Päätettyäsi, että haluat tilata tuotteitamme, sinun tulee täyttää tietosi tilauslomakkeelle. Tarvitsemme koko nimesi, osoitteesi, postinumerosi ja postitoimipaikkasi sekä sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi.

Täytettyäsi vaaditut kentät, voit siirtyä maksamiseen. Huomaathan, että sinun pitää olla yli 18-vuotias, jotta voit tilata kotisivultamme.

2) Maksu

Tarjoamme useita eri maksutapoja, joista voit valita itsellesi sopivimman. Löydät palvelustamme niin suorat verkkopankkimaksut, kuin Visa, Visa Electron ja MasterCard maksutavat. Voit tilata tuotteita myös laskulla.

3) Toimitus

Lähetämme tilauksesi 2-5 arkipäivän kuluessa, toimituksen kestäessä arviolta 3-5 arkipäivää.  Tilauksemme toimitetaan yhteistyössä DB Schenkerin tai Postin kanssa, jolloin saat tuotteesi kätevästi lähimpään pakettipisteeseen tai kotiisi valitsemasi toimitustavan mukaan.

4) Palautusoikeus

Kuluttajana sinulla on 14 päivän palautusoikeus Smileo tuotteille. Palautusoikeus on voimassa 14 päivää tilauksen vastaanottamisesta. Teidän tulee ilmoittaa palautuksesta sähköpostitse osoitteeseen help(a)thesmileo.com.

HUOM! Perimme palautuksista 10€ palautuskulut. Myös noutamaton tilaus lasketaan palautukseksi ja siitä peritään 10€ palautuskulut.

5) Palautus

Ilmoitettuasi meille tilauksesi peruuttamisesta, sinulla on 14 päivää aikaa palauttaa tuotteet varastollemme. Sinun tulee itse maksaa palautuksen kustannukset, ja on sinun vastuullasi, jos tuotteet vahingoittuvat, kun ne lähetetään meille.

Tuotteen kunto palautuksen yhteydessä

Olet vastuussa tuotteen arvon mahdollisesta alenemisesta. Takaisinmaksusumma riippuu tuotteen kaupallisesta arvosta.

Vaadimme tuotteiden palauttamista alkuperäisessä pakkauksessa.

Ota meihin yhteyttä, jos haluat palauttaa tuotteen!

6) Takuu

Kaikilla tuotteillamme on kuluttajansuojan mukainen takuu-aika. Olethan yhteydessä sähköpostitse jos tuote on vioittunut. Takuun osalta pidätämme oikeuden palauttaa rahat tai korjata vioittunut laite.

Sinun täytyy ilmoittaa ”kohtuullisessa ajassa” sen jälkeen, kun olet havainnut virheen. Jos valitat kahden kuukauden kuluessa siitä, kun virhe on havaittu, valitus on aina oikeutettu.

Jos vaatimus on perusteltu, hyvitämme (kohtuulliset) postikulut. Tuotteet tulee aina palauttaa asianmukaisessa pakkauksessa.

7) 100% tyytyväisyystakuu

Olemme erittäin varmoja että The Smileo hampaidenvalkaisusettimme toimii ja täyttää odotuksesi. Tämän takia annamme 100% tyytyväisyystakuuden kaikille tilauksillemme.

Takaamme että hampaasi vaalenevat vähintään 2 sävyä seitsemän päivän aikana kun käytät The Smileo hampaidenvalkaisusettiä.

Epätodennäköisessä tilanteessa jossa hampaasi eivät vaalenekaan tarpeeksi olet oikeutettu rahojen palautukseen, tarkista tarkemmat ohjeet alta.

Jotta olet oikeutettu rahojen palautukseen, seuraa näitä helppoja ohjeita:
1. Ota kuva hampaistasi ennen The Smileo hampaidenvalkaisusetin käyttöä.
2. Ota kuva hampaistasi seitsemän päivän käyttöjakson jälkeen.
3. Lähetä kuvat sähköpostilla osoitteeseen help(a)thesmileo.com.
4. Hakemuksesi käsitellään kolmen päivän sisällä vastaanottamisesta
Muista että teet rahojen palautushakemuksen viimeistään 30 päivän sisällä tuotteen saapumisesta, ja että kuvissasi näkyvät selkeät päivämäärät.
Hakemukset jotka eivät täytä yllä olevia vaatimuksia, eivät ole oikeutettuja rahojen palautukseen.

Huomaathan että rahojen palautus koskee vain ensimmäistä tilausta jonka teet The Smileo kaupassa.

8) Kuukausitilauksen ehdot

Smileo.fi verkkokaupasta on mahdollista tilata joitakin tuotteita kuukausitilauksella. Kuukausitilaus veloitetaan Klarnan maksupalveluiden kautta valitsemasi tilaustiheyden mukaan. (Esimerkiksi joka 2. kuukausi). Onnistuneen kuukausimaksun jälkeen lähetämme tilaamasi tuotteen automaattisesti ensimmäisen tilauksen yhteydessä valitsemallasi toimitustavalla. Jos et irtisano kuukausitilausta, jatkuu se toistaiseksi voimassa olevana.

Käyttäjätilin luonti

Ensimmäisen kuukausitilauksen yhteydessä luomme sinulle automaattisesti oman käyttäjätilin. Käyttäjätilin luomiseen järjestelmä käyttää tilauksen yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitetta. Ensimmäisen kuukausitilauksen jälkeen saat lisätietoja omasta tilistäsi tähän sähköpostiosoitteeseen. Oman tilin kautta näet kuukausitilauksesi tilan ja voit muokata tietojasi koska tahansa.

Kuukausitilauksen irtisanominen

Jos haluat irtisanoa kuukausitilauksesi, voit tehdä sen olemassa yhteydessä sähköpostitse help(a)thesmileo.com tai vaihtoehtoisesti muokkaamalla tai perumalla kuukausitilauksesi Omilla sivuilla: https://smileo.fi/my-account/. Irtisanominen sähköpostitse täytyy tehdä 48 tuntia ennen seuraavan kuukausilaskutuksen tapahtumista.

9) Yksityisyyden suoja

Tarvitsemme seuraavat tiedot, kun teet ostoksia verkkosivustollamme:

Nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite.

Rekisteröimme henkilötietosi tuotteen toimitusta varten.

Välitämme tietosi toimituskäsittelyjärjestelmäämme sekä kuljetuspalvelullemme.

Henkilötiedot rekisteröidään Smileo:n tietokantaan, ja niitä säilytetään viisi vuotta, minkä jälkeen tiedot poistetaan. Teemme yhteistyötä myös muiden sellaisten yritysten kanssa, jotka tallentavat ja käsittelevät tietoja.

Käytämme Klarnaa kaupan ostotapahtuman (check-out) tarjoajana. Tämä tarkoittaa sitä, että saatamme siirtää henkilötietojasi yhteys- ja tilaustietojen muodossa Klarnalle, kun kaupan ostotapahtuma on ladattu, jotta Klarna voi hallinnoida ostostasi. Siirrettyjä henkilötietojasi käsitellään Klarnan oman tietosuojailmoituksen mukaisesti.

SMILEO Teeth Whitening OÜ (16089870)

Põhja pst 27a Tallinn Harjumaa 10415, Estonia