SVGSMILEO

Tilausehdot

1) Tilaus

Päätettyäsi, että haluat tilata tuotteitamme, sinun tulee täyttää tietosi tilauslomakkeelle. Tarvitsemme koko nimesi, osoitteesi, postinumerosi ja postitoimipaikkasi sekä sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi.

Täytettyäsi vaaditut kentät, voit siirtyä maksamiseen. Huomaathan, että sinun pitää olla yli 18-vuotias, jotta voit tilata kotisivultamme.

2) Maksu

Tarjoamme useita eri maksutapoja, joista voit valita itsellesi sopivimman. Löydät palvelustamme niin suorat verkkopankkimaksut, kuin Visa, Visa Electron ja MasterCard maksutavat. Voit tilata tuotteita myös laskulla.

3) Toimitus

Lähetämme tilauksesi 2-5 arkipäivän kuluessa, toimituksen kestäessä arviolta 3-5 arkipäivää. Tarjoamme ilmaisen toimituksen tilauksen koosta riippumatta yli 69€ arvoiseen tilaukseen. Tilauksemme toimitetaan yhteistyössä DB Schenkerin tai Postin kanssa, jolloin saat tuotteesi kätevästi lähimpään pakettipisteeseen tai kotiisi valitsemasi toimitustavan mukaan.

4) Palautusoikeus

Kuluttajana sinulla on 14 päivän palautusoikeus Smileo tuotteille. Palautusoikeus on voimassa 14 päivää tilauksen vastaanottamisesta. Teidän tulee ilmoittaa palautuksesta sähköpostitse osoitteeseen info(a)thesmileo.com.

HUOM! Perimme palautuksista 10€ palautuskulut. Myös noutamaton tilaus lasketaan palautukseksi ja siitä peritään 10€ palautuskulut.

5) Palautus

Ilmoitettuasi meille tilauksesi peruuttamisesta, sinulla on 14 päivää aikaa palauttaa tuotteet varastollemme. Sinun tulee itse maksaa palautuksen kustannukset, ja on sinun vastuullasi, jos tuotteet vahingoittuvat, kun ne lähetetään meille.

Tuotteen kunto palautuksen yhteydessä

Olet vastuussa tuotteen arvon mahdollisesta alenemisesta. Takaisinmaksusumma riippuu tuotteen kaupallisesta arvosta.

Vaadimme tuotteiden palauttamista alkuperäisessä pakkauksessa.

Ota meihin yhteyttä, jos haluat palauttaa tuotteen!

6) Takuu

Kaikilla tuotteillamme on kuluttajansuojan mukainen takuu-aika. Olethan yhteydessä sähköpostitse jos tuote on vioittunut. Takuun osalta pidätämme oikeuden palauttaa rahat tai korjata vioittunut laite.

Sinun täytyy ilmoittaa ”kohtuullisessa ajassa” sen jälkeen, kun olet havainnut virheen. Jos valitat kahden kuukauden kuluessa siitä, kun virhe on havaittu, valitus on aina oikeutettu.

Jos vaatimus on perusteltu, hyvitämme (kohtuulliset) postikulut. Tuotteet tulee aina palauttaa asianmukaisessa pakkauksessa.

7) 100% tyytyväisyystakuu

Olemme erittäin varmoja että The Smileo hampaidenvalkaisusettimme toimii ja täyttää odotuksesi. Tämän takia annamme 100% tyytyväisyystakuuden kaikille tilauksillemme.

Takaamme että hampaasi vaalenevat vähintään 2 sävyä seitsemän päivän aikana kun käytät The Smileo hampaidenvalkaisusettiä.

Epätodennäköisessä tilanteessa jossa hampaasi eivät vaalenekaan tarpeeksi olet oikeutettu rahojen palautukseen, tarkista tarkemmat ohjeet alta.

Jotta olet oikeutettu rahojen palautukseen, seuraa näitä helppoja ohjeita:
1. Ota kuva hampaistasi ennen The Smileo hampaidenvalkaisusetin käyttöä.
2. Ota kuva hampaistasi seitsemän päivän käyttöjakson jälkeen.
3. Lähetä kuvat sähköpostilla osoitteeseen info(a)thesmileo.com.
4. Hakemuksesi käsitellään kolmen päivän sisällä vastaanottamisesta
Muista että teet rahojen palautushakemuksen viimeistään 30 päivän sisällä tuotteen saapumisesta, ja että kuvissasi näkyvät selkeät päivämäärät.
Hakemukset jotka eivät täytä yllä olevia vaatimuksia, eivät ole oikeutettuja rahojen palautukseen.

Huomaathan että rahojen palautus koskee vain ensimmäistä tilausta jonka teet The Smileo kaupassa.

8) Yksityisyyden suoja

Tarvitsemme seuraavat tiedot, kun teet ostoksia verkkosivustollamme:

Nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite.

Rekisteröimme henkilötietosi tuotteen toimitusta varten.

Välitämme tietosi toimituskäsittelyjärjestelmäämme sekä kuljetuspalvelullemme.

Henkilötiedot rekisteröidään Smileo:n tietokantaan, ja niitä säilytetään viisi vuotta, minkä jälkeen tiedot poistetaan. Teemme yhteistyötä myös muiden sellaisten yritysten kanssa, jotka tallentavat ja käsittelevät tietoja. Lisää yksityisyyden suojasta voit lukea Käyttäjäehdoistamme

eCartic Industries Ou ( 3093985-2 ),
Põhja pst 27a Tallinn Harjumaa 10415, Estonia

Back To School - Tarjous: 20% ALENNUS koodilla : HYMYSI