Kuinka se toimii

Smileo-tiede

Smileo-tuotteiden tarkoituksena on poistaa ulkoisista tekijöistä johtuvat värimuutokset, joilla on useimmiten suurin vaikutus hampaiden värjäytymiseen. 

top-science

Smileo voi auttaa valkaisemaan seuraavien aineiden jättämät jäljet:

Miksi korostamme, että Smileo ei sisällä vetyperoksidia?

Totuus on melko yksinkertainen – vaikka vetyperoksidia käytetään laajalti kotivalkaisussa, se voi olla erittäin haitallista suun limakalvojen ja hammasluun terveydelle, yleensä hampaiden ja ikenien herkkyyden, suun limakalvon palovammojen ja hammaskiilleallergioiden muodossa.

PAP - turvallisin ja tehokkain kaava kotivalkaisuun

Sen lisäksi, että aiheuttaa sinulle pienemmän vaaran, sen on osoitettu vastaavan vetyperoksidin tehokkuutta

Lisäksi vertaamalla uusia valkaisugeelejä vetyperoksidigeeleihin (HP, perinteiset valkaisuaineet), 5% PAP:ta sisältävien polymeerikomposiittigeelien valkaiseva vaikutus vastasi 3% HP:n geelejä ja 12% PAP:n yhdistelmägeelit olivat myös yhdenmukaisia geelien kanssa joissa oli 8% HP:ta. Mikä tärkeämpää, osoitettiin, että PAP-hampaidenvalkaisugeeli oli paljon turvallisempi ja luotettavampi kuin HP-pohjaiset tuotteet. Se osoitti, että PAP-pohjaiset hampaidenvalkaisutuotteet voivat korvata matalapitoisen peroksidipohjaisen hampaiden valkaisugeelin kotimarkkinoilla.


J.Quin, L.Zeng, W.Min et al. Composites Communications: A bio-safety tooth-whitening composite gels with novel phthalimide peroxy caproic acid

Vetyperoksidin (HP) kotivalkaisun oikeudellinen asema vuodesta 2013

Euroopan markkinoilla sallitaan 0,1% vetyperoksidipitoisuus (HP) käsikauppalääkkeissä ja jopa 6% hammaslääkäreissä ammattilaisen tarkassa valvonnassa.

100% Vegan

Cruelty free

BPA free

Edistyksellinen PAP-kaava

Tulokset puhuvat puolestaan

Olemme aina yhtä innoissamme saadessamme palautetta tuotteistamme ja uusia hymyjä jaettavaksi! Haluatko sinäkin olla osa Smileo-vallankumousta? Ota yhteyttä – kuulemme mielellämme mielipiteesi! Se auttaa meitä jatkuvassa asiakaskokemustutkimuksessamme ja pyrkimyksessämme tulla koko ajan paremmiksi 💌

100% Tyytyväisyystakuu

Olemme täysin varmoja siitä, että tulet nauttimaan Smileon hampaidenvalkaisusetin käytöstä! Mikäli et saavuta vähintään 2 sävyä valkoisempia hampaita, ota yhteyttä tukitiimiimme ja hyvitämme ostoksesi!

(Katso lisätietoja tilausehdoista)