SVGSMILEO

KUINKA VALKAISTA HAMPAITA KOTONA

3 minutes | 5 maaliskuun, 2020

Luultavasti jokainen meistä on kuullut, kuinka helppoa, nopeaa ja kivaa hampaiden valkaisu kotona voi olla. Silti moni meistä pohtii, kuinka se oikeasti kannattaaa tehdä. Mitä tuotteita valita ja kuinka suorittaa valkaisu oikein?
Ei huolta : kaikki Smileon tuotteet sisältävät hyvin yksinkertaiset ja helpot ohjeet, joita seuraamalla kuka tahansa voi olla mestari kotivalkaisussa!

Käydään vielä yhdessä läpi muutamia tärkeitä asioita, joilla valkaisusta tulee vieläkin helpompaa ja hauskempaa.

1. Valitse itsellesi sopivin valkaisumenetelmä

Smileolla on tarjolla kolme erilaista vaihtoehtoa : valkaisusetti, valkaisuliuskat sekä aktiivihiilijauhe.Sinulla saattaa jo olla lempimenetelmä tai ajatus siitä, mikä toimii juuri sinun hampaillesi tai sopii yhteen rutiiniesi kanssa kaikkein parhaiten.
Mikäli et osaa sanoa tai valita menetelmää, josta aloittaa, suosittelemme aloittamaan valkaisusetistä!
Jokainen kolmesta tuotteestamme tuottaa tuloksia nopeasti ja helposti.
Tutustu ja kokeile – löydät varmasti oman suosikkisi!

2. Tee hampaiden valkaisusta itsellesi rutiini

Suosittelemme lämpimästi sisällyttämään hampaidesi valkaisun muihin päivittäisiin rutiineihin, kuten esimerkiksi kauneudenhoitorutiinit, rentoutuminen, työskentely tai lukuhetki. Mikä ikinä onkaan paras hetki juuri sinulle valkaista hampaasi!
Valkaisusetin ja -liuskojen käyttö on niin helppoa ja mukautuvaa, että sen voi suorittaa huomaamatta muiden tehtävien tai rutiinien ohessa ja -aikana.
Kookosjauheen käyttö taas on hyvin nopeaa ja se on helppo sisällyttää aamu- tai iltarutiineihin. Harjaat vain hampaasi kookosjauheella normaalin hampaiden pesun lisäksi!

3. Lue tuotteen mukana saadut ohjeet huolellisesti

Kaikki tuotteemme saapuvat helppojen ja yksinkertaisten ohjeiden kanssa!
Kun vastaanotat pakettisi, aloita tuotteen käyttö käymällä ensin käyttöohjeet läpi huolellisesti.
Noudata ohjeita askel askeleelta, valkaisun aloittaessasi ja sen aikana.
Mikäli sinulla herää kysymyksiä, joihin et löydä vastauksia pakkauksen ohjeista, asiakaspalvelumme auttaa sinua hyvin mielellään! Vastauksia yleisimpiin kysymyksiin löydät myös FAQ – sivultamme, johon olemme koonneet yleisimmin kysyttyjä kysymyksiä, sekä vastauksia niihin.

4.Kirjaa tuloksesi ylös

Valkaisusettimme mukana sinulle saapuu myös sävykartta, jonka avulla on hyvin helppoa seurata hampaiden valkenemista!
Ennen ensimmäistä käyttökertaa etsi sävykartasta hampaidesi nykyistä sävyä vastaava sävy. Tämän jälkeen ota kuva hampaistasi tämän sävyn vieressä.
Toista sama jokaisen käyttökerran jälkeen – muista, että kuva täytyy ottaa aina samassa valaistuksessa, jotta realistiset tulokset ovat nähtävissä kuvista ja niitä voi verrata toisiinsa!
Erilainen valaistus voi saada hampaasi sävyn näyttämään hyvin toisenlaiselta, eikä tuloksia voi tällöin seurata.

Jos et voi tai halua ottaa kuvia, voit myös aloittaa vain kirjaamalla aloitussävyn numeron itsellesi ylös ja tarkistaa sävyn jokaisen valkaisukerran jälkeen, sekä pitää sen vaihtumisesta kirjaa!


Sävykartan seuraaminen auttaa sinua näkemään muutoksen helposti ja seuraamaan sitä. Näin pystyt myös arvioimaan, täytyykö esimerkiksi vaikutusaikaan tehdä muutoksia tai onko haluttu sävy mahdollisesti saavutettu jo ennen valkaisujakson loppua.:)

5. HYMYILE! 🙂