SVGSMILEO

KUINKA PIDÄT HAMPAASI VALKOISINA – 5 VÄRJÄÄVÄÄ RUOKA-AINETTA, JOITA VÄLTTÄÄ

2 minutes | 21 helmikuun, 2020

Kyllä, hampaistasi saadaan valkoiset valkaisemalla!Tulokset eivät kuitenkaan kestä ikuisesti. Tällöin voit aina valkaista hampaasi uudelleen, joten hätääntyä ei tarvitse.
Mikäli kuitenkin haluat pitää valkaisun jälkeiset tulokset kauniina mahdollisimman pitkään ja valkaista hampaitasi hieman harvemmin, voit helposti itse vaikuttaa siihen, kuinka pitkään valkaisutulos hampaissasi säilyy!

Alla 5 vinkkiä siihen, kuinka pitää hampaasi valkoisena pidempään:

1. Juo vähemmän kahvia – tai juo kahvisi pillillä!

Kahvi on luultavasti yleisin syy hampaiden värjäytymiselle.
Ja ah, niin herkullista ja vaikeaa olla nauttimatta!
Me kaikki tiedämme, kuinka vaikeaa on skipata aamukahvi maanantaina tai iltapäiväkahvi pitkinä työpäivinä. Ei tule kuuloonkaan!
Mitä, jos kuitenkin yrittäisit pienin askelin : puoli kuppia vähemmän huomenna, kuppi ylihuomenna ja niin edelleen.. Ennen kuin huomaatkaan, nautit kahvia huomattavasti vähemmän tavallisen päivän aikana, kuin ennen! Tämä tarkoittaa huomattavasti vähemmän stressiä hampaillesi!
Ja kyllä, pillillä juominenkin on vaihtoehto. Kuulostaa hassulta mutta toimii!

2. Vältä värjäävien juomien nauttimista

Punaviini, tummat colajuomat, tee.. Niin harmillista kuin se onkin, moni meidän lempijuomistamme ovat valkoisten hampaiden vihollisia!
Mitä siis voimme tehdä? Yksinkertaista : vähentää niiden juomista. Ehkä löytää jokin korvaava, hampaillemme hellempi juoma, jota nauttia sen sijaan.
Ihanaa on, ettei meidän kuitenkaan tarvitse luopua mistään kokonaan – sitä vartenhan on nimenomaan olemassa helppo kotivalkaisu! 

3. Lopeta tupakointi ja nuuskaaminen

Hampaidemme arkkiviholliset. Ja ehkäpä myös terveytemme! Vältä tupakointia ja nuuskaamista, pitääksesi hampaasi ja elimistösi terveinä ja tyytyväisinä!

4. Syö vähemmän värjääviä ruoka-aineita

Myös yllättävän monet ruoka-aineet ja mausteet värjäävät hampaidemme pintaa.
Mainitaksemme muutamia yleisimpiä : tomaattipohjaiset kastikkeet ja ruoat, curryt, tummat kastikkeet (esimerkiksi soijakastike), tummat hedelmät sekä marjat.

5. Juo enemmän vettä!

Kyllä, se on juuri niin yksinkertaista!
Veden juominen ei ainoastaan pidä sinua virkeänä ja nesteytettynä, vaan pitää myös hampaasi tyytyväisinä!
Vesi on hyväksi suusi terveydelle ja sen juonti huuhtelee suutasi päivän mittaan, poistaen ylimääräistä, ei-kaivattua ruokaa ja muita aineksia hampaidesi pinnasta, rasittamasta niitä.

Back To School - Tarjous: 20% ALENNUS koodilla : HYMYSI