SVGSMILEO

HYVÄ TIETÄÄ ENNEN HAMPAIDEN VALKAISUA KOTONA

3 minutes | 11 helmikuun, 2020

Hampaiden valkaisu kotona Smileo- tuotteilla on huippuidea monestakin syystä :
Se on huomattavasti edullisempaa, kuin klinikalla valkaisu mutta tuottaa vastaavia tuloksia. Samalla voit valita itsellesi sopivimman valkaisumetodin useammasta vaihtoehdosta.
Tuotteet eivät myöskään sisällä peroksideja, jotka ovat yleisin vihlontaa aiheuttava ainesosa ja voit suorittaa valkaisun ihan milloin vain, missä vain!

Helppoa, turvallista ja hyvin käytännöllistä!

Tässä tekstissä vastaamme muutamaan yleisimpään kysymykseen, joita asiakkaillamme useimmiten herää ennen valkaisun aloittamista, kuten : mikä on paras aika päivästä valkaista hampaita? Mitä minun täytyy tietää ennen valkaisun aloittamista? Voinko valkaista hampaitani, jos niissä on reikiä?

Aloitetaan!

Mikä aika päivästä on paras hampaiden valkaisuun?

Helppoa : mikä tahansa sinulle parhaiten sopii!
Suosittelemme sisällyttämään hampaiden valkaisun aamu- tai iltarutiineihin : useimmilla meistä on päivittäisiä rutiineja, jotka toistamme joka aamu ja -ilta. Kun sisällytät valkaisun jo valmiiden rutiiniesi mukaan, se on helppo muistaa ja suorittaa kuin ohimennen!
Säästät myös helposti aikaa, kun valkaiset hampaasi esimerkiksi suihkun, hiusten hoidon, ihonhoidon tai muun rutiinin ohessa!
Suosittelemme myös harjaamaan hampaasi ennen valkaisua – tässä yksi syy lisää sisällyttää valkaisu jo valmiisiin suuhygieniarutiineihin! 🙂

Mitä minun täytyy tietää, ennen kuin aloitan hampaiden valkaisun?

On muutama asia, jotka sinun olisi hyvä tietää. Tärkeimpänä hampaidesi terveydentila ja kunto.
Suosittelemme tarkistuttamaan hampaasi hammaslääkärillä varmistaaksesi, että ne ovat terveet eikä hampaissasi ole reikiä, mikäli sinulla ei ole tietoa hampaidesi terveydentilasta.
Jos hampaasi ovat kunnossa, ovat ne valmiit valkaistavaksi!
Sen lisäksi : lue valkaisutuotteen käyttöohjeet läpi huolellisesti ennen aloittamista.
Hyvin helppoa!

Voinko valkaista hampaitani, jos niissä on reikiä?

Tähän kysymykseen törmäämme suhteellisen usein.
Vaikka tuotteemme ovat hyvin helliä hampaillesi eivätkä vahingoita niitä, suosittelemme aina valkaisemaan vain terveitä hampaita!
Hoidathan siis hampaasi kuntoon ennen vakaisua, mikäli tarvetta on!
Hyvinvoiva hymy on onnellisin hymy!

Kuinka usein voin valkaista hampaita kotona?

Suosittelemme toistamaan valkaisun viikon jaksoina noin 2-3 kuukauden välein.
Tämä tarkoittaa, että yhdessä valkaisujaksossa valkaiset hampaitasi 7 päivän ajan joka päivä. Tämä jakso on tarpeeksi pitkä tuodakseen hampaisiisi vaikuttavia tuloksia!
Jakson jälkeen voit pitää tauon, jonka pituus vaihtelee hyvin pitkälti riippuen erilaisista tekijöistä, kuten siitä, paljonko nautit erilaisia värjääviä ruoka-aineita. Valkaisutulosten pitäisi kuitenkin säilyä hampaissasi ainakin pari kuukautta, jonka jälkeen voit toistaa valkaisun, kun hymysi näyttää tarvitsevan uutta potkua!

Back To School - Tarjous: 20% ALENNUS koodilla : HYMYSI