SVGSMILEO

Hymyilemisellä on uskomaton vaikutus elämäämme

2 minutes | 30 syyskuun, 2020

Ihmisen hymy on ihmeellinen asia. Erilaiset tutkimukset osoittavat, kuinka hymyn avulla pystymme vaikuttamaan omaan sekä läheistemme mielentilaan. Älä siis anna minkään estää hymyn leviämistä kasvoillesi!

Hymyily on kehomme tapa ilmaista, että olomme on erityisen hyvä. Kun hymyilemme, aivomme alkavat tuottamaan mielihyvähormoneja, kuten endorfiineja, serotoniinia ja dopamiinia. Ihminen pystyy myös ”huijaamaan” aivojaan, sillä myös teennäinen hymy käynnistää mielihyvähormonien tuotannon aivoissa.

Hymyllä pystyy vaikuttamaan myös ympärillä olevien ihmisten mielentilaan. Aivoissasi sijaitsevat peilisolut tulkitsevat jatkuvasti ympärilläsi olevia ihmisiä. Kun näet hymyilevän ihmisen, peilisolut heijastavat hänen olotilansa helposti myös sinuun. Ei siis ole lainkaan liioiteltua sanoa, että hyvä mieli tarttuu myös muihin.

Hymyilevä ihminen on puoleensavetävä. Oli kyseessä sitten ensitreffit, bisnesneuvottelu tai appivanhempien tapaaminen, anna hymyn levitä kasvoillesi. Hymyn on todettu myös lieventävän stressiä, joten jännittävissä tilanteissa toivotun lopputuloksen saavuttaminen onnistuu varmemmin hymy kasvoilla.

Mikä estää meitä hymyilemästä?

Jos hymyllä on niin paljon positiivisia vaikutuksia omaan ja läheistemme mielentilaan, miksi emme hymyile tauotta?

Yksi syy on epävarmuus. Esimerkiksi tummuneet hampaat voivat saada ihmisen ajattelemaan, että oma hymy ei ole näyttämisen arvoinen. Tämä on kuitenkin väärin, sillä jokainen hymy ansaitsee tulla nähdyksi.

Hampaiden sävyyn pystyy kuitenkin nykyään vaikuttamaan helposti, sillä hampaiden valkaiseminen onnistuu turvallisesti ja edullisesti kotoa käsin.

Smileo -hampaidenvalkaisusetin avulla voit saada jopa 8 sävyä valkoisemmat hampaat viikossa. Tuotteen käyttäminen on helppoa – jo 10 minuutin päivittäinen käyttö tuo näkyviä tuloksia. Tuotteella on myös 100 % tyytyväisyystakuu.

Hampaidenvalkaisusetti soveltuu niin kertaluontoiseen kuin pidempiaikaiseen hampaiden valkaisuun. Jos et ole ennen valkaissut hampaitasi, Smileo -hampaidenvalkaisusetin avulla voit kokeilla sitä helposti, turvallisesti ja riskittä.

Anna hymysi loistaa, ja tilaa Smileo -hampaidenvalkaisusetti jo tänään.

JUURI NYT: Koodilla ”LOKA15” saat 15 % alennuksen – tilaa täältä!