SVGSMILEO

Hampaiden valkaisu kotona turvallisesti, tehokkaasti ja edullisesti

2 minutes | 30 syyskuun, 2020

Erilaiset juomat ja ruoat aiheuttavat hampaiden värjääntymistä, mutta hampaat voivat tummua myös iän myötä. Luonnollisen kaunis valkoinen hymy on kuitenkin mahdollista saada takaisin Smileo -hampaidenvalkaisusetin avulla.

Kahvi, tupakka ja punaviini värjäävät hampaita. Monille saattaa tulla yllätyksenä, että myös virvoitusjuomat, mustikka ja punajuuri vaikuttavat hampaiden luontaiseen väriin.

Eri nautintoaineiden jättäminen pois arjesta voi ehkäistä hampaiden värjääntymistä, mutta esimerkiksi terveellisten marjojen syömistä ei kannata lopettaa hampaiden värjääntymisen pelossa.

Hampaiden säännöllisellä harjaamisella pystyy vaikuttamaan paljon hampaiden terveyteen ja ulkonäköön. Fakta kuitenkin on se, että hampaiden väri muuttuu myös ikääntymisen myötä. Valkoisen hymyn katoaminen ei siis johdu pelkästään elämäntavoista.

Palauta kaunis valkoinen hymy kasvoillesi kotoa käsin

Hampaiden valkaiseminen hammaslääkärissä on mahdollista, mutta usein nämä toimenpiteet maksavat monia satoja euroja. Myös jonotusajat ja epävarmuus lopputuloksesta arveluttavat monia kuluttajia.

Nyt markkinoille on kuitenkin tullut tuote, jonka avulla valkaiseminen on mahdollista suorittaa tehokkaasti, turvallisesti ja kivuttomasti kotoa käsin. 

Smileo -hampaidenvalkaisusetillä on 100 % tyytyväisyystakuu. Tuotepakkaukseen kuuluvan LED-valkaisulampun ja valkaisugeelin avulla hampaiden väri voi muuttua jopa 8 sävyä valkoisemmaksi viikossa.

Hampaidenvalkaisusetin käyttäminen on erittäin helppoa. Vain 10 minuutin päivittäisellä käytöllä on mahdollista saada aikaan näkyviä muutoksia. Smileo -hampaidenvalkaisusetti on noussut suosituksi tuotteeksi Suomessa, ja esimerkiksi useat bloggarit ovat valkaisseet hampaansa sen avulla.

Yksi syy suureen suosioon on Smileo -tuotteiden eettisyys, sillä niitä ei ole testattu eläinkokeilla ja ne ovat täysin vegaanisia. Hampaidenvalkaisusetin voi siis ottaa osaksi arkea hyvillä mielin. 

Klikkaa itsesi verkkokauppaan, tilaa Smileo -hampaidenvalkaisusetti ja anna hymysi loistaa!

JUURI NYT: 15 % alennus koodilla ”LOKA15” – tästä verkkokauppaan!